Pese ja kuori perunat sekä raasta raastimen karkealla terällä. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli ja ota pieni osa erilleen valmiin kiusauksen päälle ripoteltavaksi. Suikaloi kalalastut.
Levitä puolet perunaraasteesta, sipulista ja tillistä vuoan (18 x 26 cm) pohjalle. Lisää kalalastut sekä loput perunat, sipulit ja tillit.
Yhdistä kulhossa kerma, maito, pyree ja suola. Kaada vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Viimeistele tuoreella tillillä.
Vinkki: Voit oikaista korvaamalla perunat ja sipulin pakasteesta löytyvällä peruna-sipulisekoituksella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
271
1132
10,5 g
6,8 g
33,3 g
6,8 g
2,3 g
7,3 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g (1 pkt) kalalastua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli