Pakasta kuhaa vähintään 48 tuntia ennen raakakypsytystä. Sulata fileet jääkaapissa. Leikkaa sulaneet fileet sentin kuutioiksi.
Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon koputtelemalla hedelmän kuorta kauhalla. Purista limeistä mehu joukkoon.
Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele chili. Halkaise, poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianteri, säästä muutama lehti koristeluun. Lisää sipuli, chili, korianteri, suola, sokeri ja pippuri kulhoon granaattiomenan joukkoon.
Sekoita kuhakuutiot seokseen. Anna cevichen raakakypsyä ja maustua jääkaapissa tunti.
Kääntele öljy cevicheen ja koristele korianterilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
64
270
2,0 g
0,1 g
3,3 g
2,9 g
0,9 g
7,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli