Tee limemansikat. Puolita tai viipaloi mansikat. Pese ja raasta limen kuori. Purista mehu. Sekoita hunaja mehuun. Kaada se marjoille, lisää kuoriraaste ja anna marjojen maustua vähintään 1 tunti.
Sekoita soijajuoma ja kivennäisvesi kulhossa. Siivilöi ja sekoita jauhot joukkoon. Lisää kananmunat ja suola. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna muurikkapannu. Paista letut rasvassa molemmin puolin kauniin värisiksi.
Vinkki: Marinoidut mansikat maistuvat myös hedelmäsalaatissa ja jogurtin tai jäätelön kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
82
343
1,8 g
0,3 g
12,8 g
4,3 g
0,9 g
2,9 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Öljyä tai maidotonta margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli