Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunaiset rahkaletut

timer-icon30 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Piristä rahkaletut raikkaalla sitruunalla. Proteiinirikkaat letut sopivat niin välipalaksi, jälkiruoaksi kuin brunssiherkuksi.

Ainekset

1 kpl
sitruuna
25 g
Margariinia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa

Paistamiseen

margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese sitruuna ja raasta sen kuori. Pehmennä margariinia mikrossa noin 5 sekuntia. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa joukkoon sitruunan kuoriraaste ja muna. Lisää rahka, jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 10 minuuttia.

1 kpl
sitruuna
25 g
Margariinia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1/4 tl
Suolaa
2

Kuumenna nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää koloihin reilu 1 rkl taikinaa. Tasoita paistinlastalla. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa marjojen tai hillon kanssa.

margariinia
Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 15.12.2009
|
Muokattu: 14.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

69

289

1,7 g

0,5 g

8,4 g

3,6 g

0,4 g

4,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli