Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen kana-nuudelisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Pikapikaa valmistuvassa nuudelisalaatissa rouskuvat kaali ja pähkinät. Raikasta mutkaton salaatti makealla melonilla.

Ainekset

150 g
täysjyvänuudeleita
500 g
melonia (esim. Jimbee tai Okashi)
300 g
(0,5 kpl) varhaiskaalia
1/2 - 1 kpl
chiliä
70 g
(1 dl) cashewpähkinöitä
1
ruukku korianteria
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu)

Mangokastike

1 kpl
valkosipulinkynsi
125 g
(1 prk) mangososetta
3 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sitruuna
2 tl
currya
1 rkl
soijakastiketta
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.

150 g
täysjyvänuudeleita
2

Kuori ja kuutioi meloni. Suikaloi kaali. Viipaloi chili. Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät. Silppua korianteri. Yhdistä salaattiainekset ja broileripalat kulhossa.

500 g
melonia (esim. Jimbee tai Okashi)
300 g
(0,5 kpl) varhaiskaalia
1/2 - 1 kpl
chiliä
70 g
(1 dl) cashewpähkinöitä
1
ruukku korianteria
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu)
3

Valmista kastike. Kuori valkosipuli ja puserra se mangososeeseen. Lisää öljy. Purista joukkoon sitruunan mehu. Mausta currylla, soijakastikkeella ja suolalla. Kääntele kastike salaatin sekaan.

125 g
(1 prk) mangososetta
1/2 tl
suolaa
3 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
soijakastiketta
1 kpl
sitruuna
2 tl
currya
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 17.5.2019
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

439

1837

20,5 g

2,0 g

37,5 g

10,0 g

7,0 g

21,5 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli