Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kikherne-nuudelikeitto

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän nopeammin ei keitto valmistu! Hyödynnä kuivakaapin aineksia ja tee maittava, lempeän mausteinen nuudelikeitto. Tuoreet kasvikset tuovat kikhernekeittoon väriä ja rouskuvaa rakennetta.

Ainekset

230 g
(1 pkt) kikherneitä
300 g
(1) parsakaali
1 kpl
porkkana
8 dl
vettä
2 kpl
(à 60 g) vihanneksen makuisia nuudeleita (mausteineen)
200 ml
(1 prk) kookosmaitoa

Halutessasi

chilihiutaleita
korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta kikherneet. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Puolita isoimmat nuput. Leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuori porkkana. Halkaise porkkana pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi.

230 g
(1 pkt) kikherneitä
300 g
(1) parsakaali
1 kpl
porkkana
2

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit mausteineen, kikherneet ja kookosmaito kattilaan. Anna keiton kiehahtaa ja nuudeleiden pehmentyä.

8 dl
vettä
2 kpl
(à 60 g) vihanneksen makuisia nuudeleita (mausteineen)
200 ml
(1 prk) kookosmaitoa
3

Halutessasi viimeistele keitto chilihiutaleilla ja hienonnetulla korianterilla. Tarjoa heti.

Vinkki: Voit valmistaa keiton myös pakastekasviksista.

Vinkki: Täysjyvänuudeleilla saat entistäkin ruokaisamman keiton.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.9.2022
|
Muokattu: 25.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.