Huuhtele ja valuta kikherneet. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Puolita isoimmat nuput. Leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi. Pese ja kuori porkkana. Halkaise porkkana pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja keitä 5 minuuttia. Lisää nuudelit mausteineen, kikherneet ja kookosmaito kattilaan. Anna keiton kiehahtaa ja nuudeleiden pehmentyä.
Halutessasi viimeistele keitto chilihiutaleilla ja hienonnetulla korianterilla. Tarjoa heti.
Vinkki: Voit valmistaa keiton myös pakastekasviksista.
Vinkki: Täysjyvänuudeleilla saat entistäkin ruokaisamman keiton.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.