Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä lävikössä.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Kaada nuudelit kulhoon. Riko kananmuna joukkoon. Lisää noin puolet juustoraasteesta. Puristele nuudeleita puhtailla käsillä niin, että kananmuna sekoittuu hyvin nuudeleihin.
Jaa nuudeliseos neljäksi keoksi pellille leivinpaperin päälle. Tasoita pinta niin, että nuudelipohjista tulee noin 1 cm:n paksuisia.
Kuutioi palvikinkku. Huuhtele ja lohko kirsikkatomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli.
Lusikoi pastakastiketta nuudelipohjille. Jaa kinkut, kirsikkatomaatit ja punasipulit päälle. Ripottele loppu juustoraaste pizzoille.
Kypsennä pizzoja uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskea ja nuudelireunat rapeita.
Huuhtele rucola tai pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Ripottele valmiin pizzan päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
274
1146
8,0 g
2,5 g
36,0 g
2,8 g
2,3 g
11,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (175 g) juustoraastetta,
50 g Rucolaa tai babypinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli