Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäpirtelö

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Pyöräytä raikas välipalapirtelö makeista päärynöistä ja vaniljarahkasta. Mausta pirtelö mintulla ja kaakaojauheella.

Ainekset

2 kpl
päärynää
300 g
(2 prk) vaniljarahkaa
1 dl
maitoa
8
mintunlehteä
2 tl
kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenet ja kannat. Pilko päärynät kulhoon.

2 kpl
päärynää
2

Lisää rahka, maito ja mintunlehdet. Soseuta ainekset sileäksi sauvasekoittimella.

8
mintunlehteä
300 g
(2 prk) vaniljarahkaa
3

Kaada puolet pirtelöstä laseihin. Lisää kaakaojauhe kulhoon jääneeseen pirtelöön ja sekoita sauvasekoittimella. Kaada laseihin vaalean pirtelön päälle.

2 tl
kaakaojauhetta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
|
Muokattu: 10.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

248

1037

6,0 g

4,0 g

30,0 g

29,5 g

5,5 g

14,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli