Ota kanafileet huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta.
Valmista pesto. Laita salvia ja basilika ohuine varsineen kapeaan kulhoon. Kuori valkosipuli. Raasta juusto. Soseuta kaikki peston ainekset sauvasekoittimella tahnaksi.
Paista kanafileet öljyssä pannulla kypsiksi.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (2 l vettä, ½ tl suolaa) pakkauksen keittoajan mukaan. Valuta pasta, mutta jätä sen joukkoon noin ½ desilitraa keitinlientä.
Kääntele pesto pastaan. Tarjoa kanan kanssa. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon koputtelemalla hedelmän kuorta kauhalla. Viimeistele annos granaattiomenansiemenillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
635
2657
30,8 g
6,5 g
55,3 g
4,8 g
4,8 g
31,5 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku basilikaa,
1 dl oliiviöljyä,
2 rkl sitruunanmehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli