Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Paista sieniä ja sipuleita öljyssä pannulla käännellen, kunnes neste on haihtunut. Siirrä pataan. Lisää loput ainekset ja sekoita.
Kypsennä pataa ilman kantta 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
Viimeistele pata halutessasi persiljalla ja tarjoa muusin kanssa.
Vinkki: Stifadon kanssa maistuu vegaaninen muusi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
208
873
11,5 g
1,8 g
11,0 g
9,5 g
4,5 g
3,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(tuoretta lehtipersiljaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli