Pese ja kuori perunat. Keitä ne (kevyesti suolalla maustetussa) vedessä kypsiksi, noin 20 minuuttia. Anna perunoiden jäähtyä.
Paloittele keitetyt perunat ja kuutioi maustekurkku. Sekoita ne kapristen kanssa kulhossa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne majoneesiin. Sekoita majoneesi perunasalaattiin ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoamista.
Siirrä perunasalaatti tarjoiluastiaan ja viipaloi sipulinvarsi koristeeksi salaatin päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
223
931
14,5 g
1,8 g
19,3 g
1,5 g
1,3 g
2,7 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl kapriksia,
1 kpl sipulinvarsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli