Tämä somessa hehkutettu tapa saa pikanuudelit maistumaan oikeasti herkullisilta! Sekoita kulhossa raaka kananmuna, majoneesia, nuudelipaketin maustepussi ja raastettua valkosipulia. Lisää joukkoon nuudelien keitinvettä saadaksesi haluamasi paksuisen liemen. Kuuma liemi kypsentää kananmunan, ja samalla kastike suurustuu. Lisää kypsät nuudelit joukkoon ja raikasta annos tuoreilla pilkotuilla kasviksilla.
Käyttövalmiit tuoreet kasvikset ja kypsät kanasuikaleet muodostavat yhdessä pikanuudelien kanssa viidessä minuutissa valmistuvan aterian. Kasaa vaikka jo edellisenä iltana nuudelit, kasvikset ja kana ison lasipurkin pohjalle. Lounaalla riittää, että kiehautat veden, kaadat sen purkkiin ja annat nuudelien kypsyä muutaman minuutin ajan. Reseptin kanasuikaleet voi aivan hyvin korvata esimerkiksi tofulla tai nyhtökauralla.
Pikanuudelien maustepusseja ei tarvitse laittaa nuudelien keitinveteen, vaan niillä voi maustaa wokkiin paistettavat kasvikset. Näin mausteista saa enemmän makua irti. Kasvisten lisäksi wokkipannulle kannattaa lisätä nyhtökirjolohta, jolle sopivat vahvan mausteiset maut. Maukas ateria on vartissa valmis.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.