Nuudeliwokki nyhtökirjolohesta
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Keitä nuudelit pelkässä vedessä (älä mausta keitinvettä) kypsäksi pakkauksen keittoajan mukaan.
Kuori ja hienonna valkosipulit. Huuhtele ja halkaise chili. Poista siemenet ja hienonna. Kuumenna öljy wokpannussa tai paistokasarissa. Lisää thai-kasvikset ja paista käännellen 2 minuuttia. Lisää nyhtölohi, valkosipuli, chili ja nuudelipakettien mausteet. Jatka paistamista 2 minuuttia.
Valuta nuudelit ja sekoita ne pannulle. Purista limen mehu. Mausta wokki limenmehulla ja soijakastikkeella.
Ripottele annosten pinnalle seesaminsiemeniä ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.
*Kotimaista-nyhtökirjolohi on valmistettu kirjolohen hukkapaloista. Se on käyttövalmis tuote, joka sopii esimerkiksi kalakeittoon, pastaan, lasagneen, kiusauksiin tai sellaisenaan salaatin päälle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
578
2419
26,0 g
4,0 g
53,5 g
6,5 g
6,5 g
27,5 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
korianteria .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli