Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele silakoille suolaa ja pippuria. Kääri silakat rullalle. Nosta rullat vuokaan vieri viereen sauma alaspäin.
Sekoita ranskankerma ja wasabi keskenään. (Maista ja lisää halutessasi wasabia. Wasabeissa on voimakkuuseroja.) Lusikoi seos vuokaan kalojen päälle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Hienonna korianteri ja ripottele se kypsän wasabisilakkavuoan pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
282
1182
19,8 g
7,3 g
1,3 g
1,3 g
—
24,8 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl wasabia,
ruukkua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli