Hienonna tilli ja ruohosipuli. Vaahdota smetana sähkövatkaimella.
Valuta öljy kalasäilykkeestä. Murenna kala haarukalla purkissa.
Sekoita yrtit ja kala smetanaan. Mausta halutessasi ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Lusikoi tai pursota tahnaa ruiskuppeihin.
Vinkki: Tee kaksinkertainen annos täytettä pussilliseen ruisnappeja.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
26
109
1,9 g
1,1 g
1,2 g
0,5 g
0,2 g
1,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli