Valuta särjet ja nosta kala kulhoon. Murenna rakenne haarukalla. Hienonna puoli ruukkua tilliä ja säästä loput koristeluun.
Vaahdota tuorejuusto ja ranskankerma sähkövatkaimella. Lisää hienonnettu tilli, sitruunanmehu, hunaja ja mustapippuri. Sekoita särkipalat vaahdon joukkoon.
Pursota tai lusikoi tahna ruisnapeille juuri ennen tarjoilua. Koristele tillillä.
Vinkki: Savusärkitahna maistuu myös uusien perunoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
26
108
1,2 g
0,6 g
2,0 g
0,8 g
0,3 g
1,6 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli