Viipaloi halloumit ja paista pinnat kullanruskeiksi kuivassa kuumassa paistokasarissa. Siirrä juustot lautaselle odottamaan.
Huuhtele kaali(t) ja paloittele suupaloiksi. Kuumenna kookosmaito, currytahna ja ryppylimetinlehdet kasarissa kiehuvaksi. Lisää kaalit ja anna kypsyä noin 10 minuuttia.
Mausta kastike sokerilla, kalakastikkeella ja limenmehulla. Lisää halloumit ja kuumenna. Viimeistele halloumicurry halutessasi korianterinlehdillä ja limeviipaleilla. Tarjoa riisin kanssa.
Vinkki: Voit korvata ryppylimetin- eli kaffirlimetinlehdet 1 teelusikallisella raastettua limenkuorta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
419
1755
34,5 g
25,3 g
11,3 g
10,0 g
3,5 g
15,0 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
keitettyä riisiä,
(korianteria),
(limeä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli