Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

timer-icon60 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kun maustat tuorepuuron vaniljasokerilla ja kardemummalla, se maistuu mustikkapiirakalta. Valmista välipala jo edellisenä iltana, niin hiutaleet ehtivät turvota pehmeäksi puuroksi. Koristele kauniiksi.

Ainekset

4 dl
Kaura- tai soijavalmistetta (”jogurttia”)
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 tl
(¼ tl) kardemummaa
2 dl
Mustikoita (pakaste)
1 dl
Pikakaura-ruishiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada kauravalmiste kulhoon. Lisää hunaja, vaniljasokeri ja kardemumma. Sekoita.

4 dl
Kaura- tai soijavalmistetta (”jogurttia”)
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 tl
(¼ tl) kardemummaa
2

Lisää mustikat ja puurohiutaleet. Sekoita. Laita seos jääkaappiin vähintään tunniksi, jolloin puurohiutaleet turpoavat ja mustikat sulavat. Voit tehdä tuorepuuron tekeytymään jo edellisenä iltana.

2 dl
Mustikoita (pakaste)
1 dl
Pikakaura-ruishiutaleita
3

Sekoita ja jaa puuro kahteen annoskulhoon. Koristele esimerkiksi marjoilla, hedelmillä ja pähkinöillä.

Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 9.8.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

327

1367

3,0 g

61,0 g

51,5 g

4,5 g

10,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl (¼ tl) kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli