Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-sipulisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yhdistä mehukkaat, makeat appelsiinit ja kipakka sipuli kauniiksi salaatiksi, joka on sellaisenaan kevyt alkuruoka ja sopii myös pääruoan raikkaaksi lisukkeeksi.

Ainekset

3 - 4 kpl
appelsiinia
1 kpl
sipuli
10 kpl
oliivia
(tuoretta minttua)

Kastike

2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese appelsiinit, leikkaa ne kalvottomiksi ja viipaloi hedelmät noin puolen sentin viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi.

3 - 4 kpl
appelsiinia
1 kpl
sipuli
2

Asettele appelsiinit, sipuli ja oliivit tarjoilulautaselle. Jos käytät minttua, silppua se ja ripottele kerrosten väliin.

3 - 4 kpl
appelsiinia
1 kpl
sipuli
10 kpl
oliivia
(tuoretta minttua)
3

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Valuta kastike salaatille tai tarjoa se erikseen.

ripaus mustapippuria rouhittuna
ripaus suolaa
1 rkl
sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Katri Schröder
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.6.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.