Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialaiset lihavartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta grillivartaat aasialaisittain! Aasialaisessa glaseerauskastikkeessa on muun muassa soijaa, valkosipulia ja tuoretta inkivääriä. Ripottele vartaiden päälle lopuksi seesaminsiemeniä.

Ainekset

700 g
Naudan ulkofileetä
1 rkl
Rypsiöljyä

Aasialainen glaseerauskastike

2 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Ruokosokeria
2 tl
Seesamiöljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi

Pinnalle

Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa filee reiluiksi pihveiksi ja paloittele kuutioiksi. Pujota liotettuihin puisiin tai metallisiin grillitikkuihin lihat ja sivele pintaan öljyä.

Kiehauta glaseerauskastikkeen aineet. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen noin 8 minuuttia. Sivele muutaman kerran loppuvaiheessa glaseerauskastikkeella. Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemeniä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

288

1207

12,8 g

3,5 g

2,8 g

2,3 g

40,5 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Seesaminsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli