Luumutuorepuuro
Noin 2 tuntia
2 Annosta
Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.
Ainekset
Valmistus
1
Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.
4 tl
pähkinärouhetta
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
2 dl
kaurahiutaleita
Saat puurosta vegaanisen jättämällä raejuuston pois ja korvaamalla maidon kasvimaidolla.
Lisää aiheesta
Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.11.2019
|Muokattu: 8.8.2021
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
383
1602
8,0 g
2,5 g
57,5 g
33,5 g
5,0 g
16,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli