Keitä kastike. Pane karpalot ja vesi kattilaan, keitä noin 7 minuuttia. Siivilöi karpalot painellen kulhoon ja kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri, balsamico ja ripaus suolaa. Keitä noin 5 minuuttia. Anna kastikkeen jäähtyä. Lisää halutessasi muutama kokonainen karpalo kastikkeeseen.
Ota juustot huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoamista. Paloittele ja asettele kranssin muotoon. Koristele kranssi omenalohkoilla, pähkinöillä ja karpaloilla.
Lue lisäÄ
Ota juustot huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoamista. Paloittele ja asettele kranssin muotoon. Koristele kranssi omenalohkoilla, pähkinöillä ja karpaloilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
107
446
5,9 g
0,4 g
9,7 g
9,7 g
3,1 g
1,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g (esim, leipäjuustoa, mustaleima emmentalia, sinihomejuustoa ja cheddaria),
1 dl Vettä,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli