Säädä uuni 225 asteeseen. Pese ja lohko perunat.
Sekoita öljy ja mausteet. Kääntele perunalohkot öljyssä. Levitä lohkot leivinpaperille pellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Valmista dippi perunoiden kypsyessä. Sekoita jogurtti ja majoneesi. Puserra joukkoon valkosipuli. Lisää sitruunamehu, sinappi ja mausteet. Sekoita. Tarjoa perunat dipin kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1099
263
15,3 g
1,3 g
25,8 g
3,8 g
1,5 g
4,3 g
0,2 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli