Paloittele tai murra juusto suupaloiksi. Lado ne saksanpähkinöiden, karpaloiden ja mausteiden kanssa kerroksittain lasipurkkiin.
Kaada purkkiin sen verran öljyä, että ainekset peittyvät. Anna juuston maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk ennen syömistä.
Huom! Oliiviöljy jähmettyy kylmässä mutta notkistuu, kun otat herkkupurkin huoneenlämpöön noin 15 minuutiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
2679
11215
275,0 g
61,0 g
3,0 g
3,0 g
12,0 g
50,0 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Oreganoa,
1 tl Kokonaisia mustapippureita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli