Leikkaa lehtisellerin varret ohuiksi viipaleiksi. Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi hedelmäliha. Huuhtele ja puolita viinirypäleet. Valuta ananaspalat. Hienonna lehtipersilja. Sekoita salaatin ainekset kulhossa.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset. Sekoita kastike salaattiin. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua vähintään 1 tunti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
280
1172
20,5 g
3,8 g
17,5 g
17,5 g
3,5 g
4,3 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli