Leikkaa kasslerista kuusi pihviä ja nuiji ne kevyesti.
Huuhtele chili, poista kanta ja siemenet. Soseuta marinadin ainekset. Kääntele pihvit marinadissa ja anna maustua jääkaapissa ainakin 2 tuntia.
Ota pihvit puoleksi tunniksi huoneenlämpöön. Pyyhi ne talouspaperilla ja grillaa kohtalaisella lämmöllä 5–8 minuuttia/puoli. Kääri löyhästi folioon ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia.
Huuhtele kaali ja leikkaa kuudeksi lohkoksi, jätä kantapalat paikoilleen. Sivele lohkot öljyllä ja grillaa pinnat kovalla lämmöllä. Siirrä lohkot epäsuoraan lämpöön tai alenna lämpöä ja grillaa 5–10 minuuttia. Mausta suolalla. Tarjoa pihvit ja kaalilohkot kermaviilidipin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
470
1968
34,3 g
10,3 g
8,0 g
7,0 g
2,8 g
31,7 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g (1 prk) kermaviilidippiä (esim, Valio dippi & kastike ranch).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli