Huuhtele kesäkurpitsa, poista kanta ja leikkaa kesäkurpitsa kuutioiksi. Ruskista kuutioita öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, -pyree ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on pehmentynyt.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (2 l vettä / ½ tl suolaa) pakkauksen keittoajan mukaan.
Soseuta kastike tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella korkeareunaisessa astiassa. Kaada kastike takaisin pannulle ja lisää tuorejuusto nokareina kastikkeeseen. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen. Viimeistele annokset halutessasi basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
436
1826
14,5 g
6,5 g
60,5 g
10,8 g
4,8 g
13,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli