Kuori ja suikaloi porkkanat, viipaloi perunat. Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi. Hienonna inkivääri. Silppua chili.
Kuumenna vesi. Lisää suola, inkivääri, chilisilppu ja limetinlehdet. Anna mausteiden kiehua hetki. Lisää perunat ja kukkakaali. Keitä 5 minuuttia. Lisää porkkanat ja herneet, keitä minuutti. Porkkanatikut saavat jäädä napakoiksi.
Lisää kookosmaito ja maito. Kuumenna keitto ja mausta limen mehulla.
Anna makujen tekeytyä hetki kannen alla. Lisää pinnalle reilusti silputtua tilliä ja korianteria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
291
1218
8,0 g
5,8 g
40,3 g
10,0 g
6,0 g
9,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Hienonnettua inkivääriä,
Punaista chiliä,
5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
Kaffirlimetin lehteä,
2 rkl Limen mehua,
Tilli- ja korianterisilppua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli