Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen kebabkiusaus

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Maistuva kebabkiusaus valmistuu helposti pakasteista. Kebabvuoka saa juustoisan lisän leipäjuustosta. Vuoasta riittää kuudelle syöjälle tai ateria myös seuraavaan päivään.

Ainekset

750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado perunat ja kebablastut voideltuun uunivuokaan. Lisää keittojuurekset ja kermat. Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
2

Paloittele leipäjuusto ja levitä vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia.

335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?(15 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 22.11.2019
|
Muokattu: 20.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

493

2064

29,5 g

18,2 g

23,5 g

6,3 g

2,3 g

29,2 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli