Raasta halloumi. Huuhtele pinaatti ja tomaatit. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon maito ja pippuri.
Öljyä uunivuoka (20 x 26 cm) kevyesti. Ripottele vuokaan ensin pinaatti, sitten halloumi. Kaada päälle munaseos. Lisää pinnalle sipulit ja tomaatit.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia tai kunnes munakas on hyytynyt.
Vinkki: Lyhennä kypsennysaikaa, jos paistat munakkaan isommassa vuoassa.
Uunimunakas sopii myös brunssille tai aamupalalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
339
1419
23,8 g
9,0 g
5,8 g
4,8 g
1,5 g
25,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli