Säädä uuni 225 asteeseen. Pese ja lohko perunat.
Sekoita öljy ja mausteet. Kääntele perunalohkot öljyssä. Levitä lohkot leivinpaperille pellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Valmista dippi perunoiden kypsyessä. Sekoita jogurtti ja majoneesi. Puserra joukkoon valkosipuli. Lisää sitruunamehu, sinappi ja mausteet. Sekoita. Tarjoa perunat dipin kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
315
1320
21,3 g
1,5 g
25,3 g
3,0 g
1,5 g
4,3 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl pippurisekoitusta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli