Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy.
Lisää sen verran jauhoja, että taikina on pehmeän kimmoisaa. Vaivaa noin 5 minuuttia. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota noin ½ tuntia.
Säädä uuni 225 asteeseen. Kauli tai painele taikina pellin kokoiseksi pizzapohjaksi tai 2–3 annospizzapohjaksi. Täytä pizzat mielesi mukaan ja paista uunissa noin 15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1629
6820
50,0 g
8,0 g
223,0 g
4,0 g
46,0 g
49,0 g
4,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli