Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vönerpizza

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Kasvispizza valmistuu nopeasti ja helposti käyttämällä valmista pizzataikinaa. Täytteeksi kasataan kasviksia ja rapeaksi paistuvaa Vöneriä eli vegaanisia kebablastuja.

Ainekset

1 kpl
pieni punasipuli
1 kpl
(150 g) suippopaprika
1 kpl
ruukku rucolaa
600 g
(1 pkt) pizzataikinaa tomaattikastikkeella (Pizza Kit)
175 g
(1 ps) juustoraastetta
200 g
(1 pkt) Vöner lastuja (original)

Lisäksi

paprika- tai chilimajoneesia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele paprika ja rucola. Halkaise paprika, poista siemenet ja viipaloi paprika.

1 kpl
pieni punasipuli
1 kpl
(150 g) suippopaprika
1 kpl
ruukku rucolaa
2

Aseta pizzataikina leivinpaperille pellille. Levitä tomaattikastike ja ripottele juustoraaste taikinan päälle.

600 g
(1 pkt) pizzataikinaa tomaattikastikkeella (Pizza Kit)
175 g
(1 ps) juustoraastetta
3

Levitä sipulit ja paprikat juustoraasteen päälle. Ripottele lastut pinnalle. Paista 225-asteisessa uunissa 15−20 minuuttia. Viimeistele pizza rucolalla ja majoneesiraidoilla.

200 g
(1 pkt) Vöner lastuja (original)
paprika- tai chilimajoneesia
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.1.2022
|
Muokattu: 6.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

299

1253

19,3 g

7,8 g

8,8 g

5,8 g

2,8 g

20,8 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

600 g (1 pkt) pizzataikinaa tomaattikastikkeella (Pizza Kit),

paprika- tai chilimajoneesia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli