Valmista salsa. Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Huuhtele ja halkaise chili. Poista siemenet ja hienonna chili. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset. Jätä huoneenlämpöön tekeytymään.
Riko munat kulhoon. Lisää neste, suola ja pippuri. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää rasva nokareina.
Kaada munaseos kylmälle korkeareunaiselle pinnoitetulle pannulle. Kypsennä kokkeli keskilämmöllä. Sekoita massaa jatkuvasti lastalla pannun pohjaa myöten, mutta älä vispaa. Jätä kokkeli hieman kosteaksi, sillä muna jatkaa kypsymistään vielä hetken.
Lämmitä tacokuoret mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele tacoihin munakokkelia ja tomaattisalsaa ja valuta päälle chilimajoneesiraidat.
Vinkki: Sekoita munakokkeliin lopuksi ruokalusikallinen ranskankermaa, niin saat siitä entistä pehmeämmän.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
398
1666
25,3 g
6,0 g
21,8 g
2,6 g
1,6 g
20,3 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl ruukku korianteria,
ripaus suolaa,
ripaus sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli