Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä muutama minuutti.
Lisää nyhtökaura ja ruskista hetki. Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet. Kuumenna ja anna kiehua, kunnes osa nesteestä on haihtunut.
Tarjoa käristys perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa.
Vinkki: Vegaanisen perunamuusin ohjeen löydät [täältä](https://yhteishyva.fi/reseptit/vegaaninen-perunamuusi/3Yd8luyx39WZ4ssQthKNs9 "Vegaaninen perunamuusi | Yhteishyvä (yhteishyvä.fi).").
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
328
1373
13,5 g
1,5 g
12,0 g
1,0 g
3,5 g
37,5 g
4,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli