Voitele irtopohjavuoan (halkaisija n. 22 cm) reunat ja pingota vuoan pohjalle leivinpaperi. Säädä uuni 200 asteeseen.
Murenna keksit monitoimikoneessa tai laita keksit muovipussiin ja hienonna kaulimella. Kaada keksimurut kulhoon ja sekoita joukkoon rasva. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Tee reunoista noin 3 cm:n korkuiset. Aseta reilu pala alumiinifoliota tiiviisti pohjan ja reunojen päälle, jotta reunat pysyvät ylhäällä esipaistossa. Esipaista pohjaa uunin keskitasolla 8 minuuttia.
Sekoita täytteen aineet. Poista folio pohjan päältä, kaada täyte vuokaan ja laita kakku uuniin. Peitä kakun reunat paistamisen puolivälissä foliosuikaleella, etteivät ne pala. Paista kakkua kaikkiaan noin 40 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt täysin. Anna kakun jäähtyä.
Soseuta mangoviipaleet. Sekoita sitruunamehu ja desilitra mangosäilykkeen lientä soseeseen. Kaada seos kattilaan ja kiehauta. Sekoita joukkoon hyytelösokeri ja kiehauta uudelleen. Jäähdytä kuorrute haaleaksi. Levitä se kakun pinnalle ja irrota kakku vuoasta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.