Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.
Raparperisangria
Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.
Entrecôte on mehukasta ja grillaukseen täydellisesti sopivaa lihaa. Grillipihvien kuningas viimeistellään helpolla itse tehdyllä maustevoilla. Tarjoile pihvit rapsakan vihreän salaatin kanssa.
Paista varhaiskaali nopeasti grillissä. Pinnalle valutettu hunaja karamellisoituu grillatessa ja antaa kaalille mukavan makean maun.
Tuttu britakakku kääräistään nyt tortuksi! Täytteekseen kesäinen britakääretorttu saa raparperi-mascarponevaahtoa ja tuoreita mansikoita.