Raparperisangria - Yhteishyvä

Raparperisangria

Raparperisangria
Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Raparperinvartta
1 dl
Vettä
3/4 dl
(3/4 dl) sokeria
2 kpl
Appelsiinia
250 g
Mansikoita
1 l
Kivennäisvettä
750 ml
(1 pullo) kuohuviiniä
Jääpaloja

Näin teet

1

Kuutioi raparperit. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Lisää raparperit liemeen ja siirrä kattila sivuun. Anna jäähtyä 30 minuuttia.

Purista yhden appelsiinin mehu kannuun tai boolimaljaan. Pese toinen appelsiini huolellisesti ja viipaloi se kuorineen. Viipaloi mansikat. (Jos käytät pakastemansikoita, lisää ne booliin jäisinä.) Kaada raparperit liemineen, kivennäisvesi ja viini booliin. Lisää hedelmät ja jääpalat ja tarjoa heti.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 24.4.2017
Muokattu: 20.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g191 g
Proteiinia1 g7 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g17 g
Energiaa kj453 4528
Energiaa kcal108 1083

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 l Kivennäisvettä

  • Jääpaloja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g191 g
Proteiinia1 g7 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g17 g
Energiaa kj453 4528
Energiaa kcal108 1083

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 l Kivennäisvettä

  • Jääpaloja

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Piia Arnould

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.