Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen grillimenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 11.6.2020
|
Muokattu: 24.5.2021
Alkukesän tuoreista kasviksista ja mansikoista syntyy yöttömän yön juhliin sopivat herkut. Kupliva mansikkamocktail on juhlava alkumalja. Possunfilee kieputetaan hauskasti palmikolle ja tarjoillaan lämpimän perunasalaatin kanssa. Raparperipiirakan valkosuklaa-murupinnassa on ihanan kinuskinen maku.

Mansikkamocktail

Kesän raikkain alkoholiton kuplajuoma syntyy sitruuna-inkiväärikombuchasta sekä makeista mansikoista.

Letitetty possunfilee

Grillijuhlien katseenkääntäjänä toimii sipulinvarsien kanssa letille kiepautettu porsaan fileelankku.

Lämmin perunasalaatti

Keitetyt perunat ruskistetaan pannulla tai muurikassa. Lisää joukkoon minikurkkuja, sipulia ja vihreitä papuja. Salaatin maustaa sinappinen mausteöljy.

Raparperipiirakka

Tee pellillinen raparperipiirakkaa valmiiksi jo edellisenä päivänä. Kasaa piirakkapalat kauniisti tarjottimelle ja viimeistele tuoreilla mansikoilla.

Katso kaikki grillaajan suosikkireseptit ja valmiit menut