Liota varrastikkuja noin tunti vedessä. Ota filee huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna grilli.
Kuivaa filee talouspaperilla ja leikkaa pitkittäin kolmeen osaan niin, että filee jää toisesta päästä ehjäksi 2 cm:n leveydeltä. Leikkaa sipuleista vihreät varret. Halkaise paksuimmat, jotta ne taipuvat paremmin. Säästä sipulit perunasalaattiin, samoin myöhemmin ylijäävät varret.
Asettele sipulinvarsia fileesuikaleiden viereen. Aloita letittäminen siirtämällä reunimmainen suikale keskelle, vuorotellen vasemmalta ja oikealta. Lisää välillä sipulinvarsia ja piilota hännät letin alle. Kiinnitä puolitetuilla varrastikuilla.
Sivele letti öljyllä ja grillaa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla. Loppukypsennä grillin ylätasolla miedolla lämmöllä tai 150-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes lihan sisälämpö on 70-astetta. Poista tikut ja kääri letti folioon 10 minuutiksi.
Tarjoa letitetty possunfilee lämpimän perunasalaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.