Ruskista lihasuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Paista vielä hetki sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Mausta sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää lihaliemi ja kerma ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Ripottele kastikkeeseen ruskea suurus ja hienonnettu persilja samalla hyvin sekoittaen. Tarjoa sianlihakastike keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Vinkki: Kokeile valmiiksi maustettuja ruokakermoja, niin saat kastikkeeseen vaihtelua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
221
928
12,3 g
2,3 g
5,8 g
1,5 g
1,0 g
22,0 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl rouhittua mustapippuria,
1 - 2 rkl Ruskeaa kastikesuurusta,
0,25 dl hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli