Ruskista lihasuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Paista vielä hetki sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Mausta sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää lihaliemi ja kerma ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Ripottele kastikkeeseen ruskea suurus ja hienonnettu persilja samalla hyvin sekoittaen. Tarjoa sianlihakastike keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Vinkki: Kokeile valmiiksi maustettuja ruokakermoja, niin saat kastikkeeseen vaihtelua.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
928
221
12,3 g
2,3 g
5,8 g
1,5 g
1,0 g
22,0 g
1,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl rouhittua mustapippuria,
1 - 2 rkl Ruskeaa kastikesuurusta,
0,25 dl hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli