Irrota mansikoista kannat ja leikkaa lohkoiksi. Säästä kourallinen lohkoja koristeeksi. Soseuta loput mansikat sauvasekoittimella.
Jaa mansikkasose neljän lasin pohjalle. Lisää laseihin mintun tai sitruunamelissan lehtiä. Kaada päälle kombucha. Sekoita kevyesti lusikalla. Viimeistele jääpaloilla ja mansikkalohkoilla.
Vinkki: Huurruta lasien reunat: kasta lasin reunat veteen, dippaa sokeriin ja anna kuivahtaa hetki.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
53
219
0,3 g
—
10,3 g
10,0 g
1,3 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl mintun tai sitruunamelissa lehtiä ,
jääpaloja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli