Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo jauhelihapannari

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
12 Palaa
Paista iltaruoaksi tai brunssille pizzapannari! Mausta jauhelihalla ja juustolla täydennetty pannukakku oreganolla ja tarjoa raikkaan vihersalaatin kanssa.

Ainekset

TAIKINA

4 kpl
kananmunaa
6 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 dl
vehnäjauhoja

TÄYTE

1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
200 g
(2-3 kpl) suippopaprikaa
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
2 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
oreganoa tai basilikaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
170 g
(1 ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~17
82
/yht. 13 tuotetta
(hinta Prismassa 28.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää puolet maidosta, suola ja öljy. Sekoita jauhot taikinaan. Vatkaa loppu maito joukkoon. Anna turvota täytteen valmistamisen ajan.

4 kpl
kananmunaa
6 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
1 rkl
rypsiöljyä
2 dl
vehnäjauhoja
2

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Huuhtele paprikat. Poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprikat. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää loppuvaiheessa sipulit, paprika ja mausteet. Kääntele hetki.

1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
200 g
(2-3 kpl) suippopaprikaa
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
2 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
oreganoa tai basilikaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
3

Sekoita pannaritaikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipellille. Ripottele jauhelihaseos ja juustoraaste pinnalle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

170 g
(1 ps) juustoraastetta

Hyvästi hävikki: Käytä pannariin jääkaapista löytyviä kasviksia. Porkkanaraaste ja kaalisuikaleetkin sopivat hyvin täytteeseen.

Miltä maistui?(36 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 30.6.2020
|
Muokattu: 28.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

234

981

13,8 g

6,3 g

11,4 g

3,4 g

1,0 g

15,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl tomaattipyreetä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli