Luumutuorepuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Luumutuorepuuro

Luumutuorepuuro
Annokset
2
Valmistusaika
Useita tunteja
Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.
Jaa Somessa

Ainekset

PUURO

2 dl
kaurahiutaleita
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia

VIIMEISTELYYN

4 tl
pähkinärouhetta

Saat puurosta vegaanisen jättämällä raejuuston pois ja korvaamalla maidon kasvimaidolla.

Näin teet

1

Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.

4 tl
pähkinärouhetta
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
2 dl
kaurahiutaleita
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.11.2019
Muokattu: 11.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g115 g
Proteiinia17 g33 g
Rasvaa8 g16 g
Kuituja5 g10 g
Energiaa kj1602 3203
Energiaa kcal383 766

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g115 g
Proteiinia17 g33 g
Rasvaa8 g16 g
Kuituja5 g10 g
Energiaa kj1602 3203
Energiaa kcal383 766
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.