Pihvien paistaminen on tietysti olennaisin osa näiden burgereiden valmistusta. Yhden pihvin paistamisessa menee vain noin minuutti, joten varaa kaikki tarpeellinen lähelle ja järjestä muut hampurilaistäytteet valmiiksi, jotta pihvit eivät joudu odottelemaan.
Paras pannu paistamiseen on valurauta- tai hiiliteräspannu, jonka voi huoletta kuumentaa todella kuumaksi. Pannun lisäksi tarvitset prässin, jolla pihvit litistetään pannua vasten. Tässä tarkoituksessa toimii hyvin esimerkiksi pieni kattila. Kattilan pohjaa suojaamaan tarvitset leivinpaperista leikattuja paloja.
Kuumalle pannulle voi lisätä pienen tilkan öljyä. Nosta jauhelihapallo pannulle, laita sen päälle leivinpaperin pala ja paina voimakkaasti kattilan pohjalla litteäksi pihviksi. Paina pihviä pannua vasten noin 10 sekunnin ajan. Voit samalla hieman pyöritellä kattilaa ja varmistaa, että pihvistä tulee tasapaksu.
Nosta kattila ja leivinpaperi pois pihvin päältä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pihviä vielä 10-20 sekuntia tai kunnes lihasnesteet alkavat nousta pinnalle. Käännä pihvi ohuella ja terävällä lastalla ja lisää juustoviipale pihvin päälle sulamaan. Paista toiselta puolelta vielä kymmenisen sekuntia.