Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä. Lisää joukkoon valkosipuli, chili, inkivääri, garam masala ja juustokumina. Kuullota vielä pari minuuttia.
Lisää pannulle tomaattipyree ja pinaatti. Kuumenna kunnes pinaatti sulaa, välillä sekoittaen. Jos seos vaikuttaa kuivalta, lisää 0,5-1 dl vettä. Kuutioi leipäjuusto pinaatin sulaessa.
Lisää suola ja kerma. Kiehauta. Kääntele juustopalat kastikkeen joukkoon ja kuumenna, mutta älä enää keitä.
Vinkki: Herkullinen vegaaninen versio valmistuu vaihtamalla leipäjuusto paistettuihin kaurapala- tai tofukuutioihin ja ruokakerma vegaaniseen versioon. Voit myös käyttää tuoretta pinaattia. Soseuta pinaatti tällöin vesitilkan kanssa esimerkiksi sauvasekoittimella.
Tarjoa esimerkiksi riisin, naan-leivän, paksun jogurtin ja korianterisilpun kanssa.
*200 g pakastesipulikuutioita vastaa kahta sipulia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
380
1590
29,0 g
14,8 g
8,5 g
7,3 g
2,0 g
19,3 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl garam masalaa,
1 tl juustokuminaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli