Säädä uuni 180 asteeseen. Vuoraa vuoka (noin 22 x 22 cm) leivinpaperilla.
Sekoita jauhot, kaakao, suola ja vaniljasokeri kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset muna-sokerivaahtoon. Lisää öljy ja olut. Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan. Jos käytät suuria vaahtokarkkeja, puolita ne. Pienet vaahtokarkit voi käyttää kokonaisina. Paina pinnalle pähkinät ja vaahtokarkit. Kypsennä uunissa 25–30 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla.
Anna brownien jäähtyä noin 15 minuuttia ennen leikkaamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
280
1173
12,0 g
1,4 g
36,2 g
27,7 g
1,9 g
5,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli