Huuhtele kasvikset. Leikkaa paprikat reiluiksi paloiksi ja poista siemenet. Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Kuori ja lohko sipulit. Kuori valkosipulinkynnet. Pirskottele öljy kasviksille. Grillaa paloiteltuja kasviksia sekä kokonaisia kirsikkatomaatteja ahkerasti käännellen, kunnes ne ovat saaneet väriä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Asette kasvikset tarjoilulautaselle omiksi lohkoikseen tai sekoita ne salaatiksi. Viimeistele persiljalla. Tarjoa grillattu salaatti kastikkeen ja grilliruokien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
237
991
19,0 g
1,3 g
11,3 g
9,3 g
5,5 g
2,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl tomaattipyreetä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli