Huuhtele kaali, poista kova kantaosa ja hienonna kaali. Kuori ja hienonna sipulit.
Kuullota kaalia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää sipulit ja paista vielä muutama minuutti. Anna jäähtyä hetki.
Sekoita korppujauho, siirappi, mausteet ja kananmunat. Sekoita joukkoon jauheliha, ruokakaura ja kaalisipulisekoitus. Massa saa jäädä löysäksi. Muotoile massasta pihvejä leivinpaperin päälle pellille.
Paista 225-asteisessa uunissa 15−20 minuuttia. Tarjoa perunasoseen ja puolukoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
125
523
8,8 g
3,3 g
3,6 g
1,9 g
0,4 g
7,6 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl keitettyä ruokakauraa (Fazer).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli