Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurkkuporejuoma

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kesäjuhlien virkistävä alkumalja syntyy kurkusta.

Ainekset

1 dl
Sokeria
1 dl
Vettä
1 kpl
Iso kurkku
1 dl
Limetinmehua
1 dl
Sitruunamehua
5 dl
Kivennäisvettä
Jäitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä sokeria ja vettä kunnes sokeri liukenee. Jäähdytä kylmässä.
Halkaise kurkku ja höylää juustohöylällä neljä pitkää kurkkuviipaletta koristeeksi. Aseta viipaleet laseihin.
Nosta loput kurkunpalat tehosekoittimeen limetinmehun, sitruunamehun ja sokeriliemen kanssa. Aja tasaiseksi ja siivilöi mehu.
Lisää laseihin jääpaloja. Kaada mehu laseihin ja täytä kivennäisvedellä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2018
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

104

436

23,0 g

23,0 g

0,5 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

5 dl Kivennäisvettä,

Jäitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli